Danspedagoger

Klara Berggren har lång erfarenhet som danspedagog för både barn och vuxna, främst inom den västafrikanska dansen. Hon arbetar som dans- och museipedagog på Dansmuseet där hon håller i Hela världen dansar, danslek och babydans för bokade och öppna barngrupper.

Carolina Larsson har undervisat i dans sedan mitten på 1990-talet. Hon är utbildad dansare vid Balettakademien och utbildad danspedagog vid Dans och Cirkushögskolan och hennes huvudämnen är klassisk balett och jazzdans. Carolina undervisar på ett flertal dansskolor i Stockholm.

Jörgen Vedeler är en mycket talangfull dansare och pedagog. På hans dansklasser tar musiken stor plats. Jörgen undervisar i locking och hiphop.

Daniel Rörström är sedan 15 år tillbaka en mycket omtyckt och efterfrågad pedagog, dansare och koreograf. På senare år har han fokuserat på hiphop och stepp nästan uteslutande. Han använder sin stora kunskap om hiphop-dansens historia under klasserna för att ge mening och djup till undervisningen, vilket är mycket uppskattat.


Kontakta Klara Berggren för bokning och information:
08-441 76 52 eller klara.berggren@dansmuseet.se.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

15585

Du missar väl inget spännande?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Rulla till toppen