Danspedagoger

Danspedagoger

Klara Berggren har lång erfarenhet som danspedagog för både barn och vuxna, främst inom den västafrikanska dansen. Hon arbetar som museipedagog på Dansmuseet där hon håller i Hela världen dansar, danslek och babydans för bokade och öppna barngrupper.

Daniel Rörström är sedan 15 år tillbaka en mycket omtyckt och efterfrågad pedagog, dansare och koreograf. På senare år har han fokuserat på hiphop och stepp nästan uteslutande. Han använder sin stora kunskap om hiphop-dansens historia under klasserna för att ge mening och djup till undervisningen, vilket är mycket uppskattat.

Carolina Larsson har undervisat i dans sedan mitten på 1990-talet. Hon är utbildad dansare vid Balettakademien och utbildad danspedagog vid Dans och Cirkushögskolan och hennes huvudämnen är klassisk balett och jazzdans. Carolina undervisar på ett flertal dansskolor i Stockholm.

Eliza Carlsson är vid Danshögskolan utbildad danspedagog i ämnen barndans, klassisk balett och flamenco. Hon har undervisat i dessa ämnen i flera år, både barn och vuxna, och hennes största intresse är att åka till Spanien och dansa. Hon är även Dansmuseets arkivarie.

Alhassane (Lansana) Camara är född och uppvuxen i Guinea, men bor sedan flera år i Stockholm. I Guineas huvudstad Conakry dansade och koreograferade han i kompaniet Wassasso. Han har även under många år arbetat som dansare, koreograf och danslärare i Senegal, Gambia och Guinea Bissau. Numera undervisar han och håller workshops runt om i Sverige och Europa. Alhassane är mycket omtyckt för sin pedagogiska förmåga och sin positiva energi.


Kontakta Klara Berggren för bokning och information:
08-441 76 52 eller klara.berggren@dansmuseet.se.


15585

Du missar väl inget spännande?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top