Inställt! En stund på jorden – dansföreställning av Kulturskolan

Inställt! För att bidra till minskad smittspridning av coronaviruset ställer Dansmuseet in sin programverksamhet till och med 29 mars. Håll dig uppdaterad på webb och sociala medier för aktuell information om kommande evenemang. Dansmuseet och museibutiken har i övrigt öppet som vanligt tisdag–fredag 11–17 och lördag–söndag 12–16. Välkommen in!

Elever från Kulturskolans Avancerade Program i dans ger föreställning En stund på jorden med tema miljö. Föreställningen riktar sig till årskurs 4–7 och medverkande danselever är mellan 10–16 år.

Kulturskolan bjuder in till skolföreställning med fokus på miljö. En stund på jorden – en dansföreställning om vår miljö spelas av Kulturskolans elever på Dansmuseet i Stockholm den 24–25 mars klockan 9.30 och 10.30.

Föranmäl er klass

Föreställningen är cirka 40 minuter lång.
Föranmäl er klass till sabina.forsberg@edu.stockholm.se.

Läs mer om Kulturskolan här

Fint erbjudande

Skolor som besöker Dansmuseet för att se Kulturskolans föreställning En stund på jorden kan boka visningen En värld i rörelse på Dansmuseet till halva priset: 500 kronor (ordinarie pris 1 000 kronor). Rabatterat pris gäller till och med 31 maj 2020.

Kontakt om bokning av En värld i rörelseklara.berggren@dansmuseet.se eller telefon 08-441 76 52.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

15585

Du missar väl inget spännande?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Rulla till toppen