Dansmuseet firar 100-årsjubileum av Svenska Baletten i Paris! I webbshopen hittar du presentartiklar kopplade till jubileet.

Vill du beställa? Skicka ett mejl till maria.kihlstenius@dansmuseet.se och skriv vilka varor du vill köpa. Vi skickar en betallänk i ett svarsmejl och du får din leverans inom 3–7 dagar.

Entrébiljett

Böcker

Koppar

Tygkassar och affischer

Vykort

Vykort 20 kronor/styck eller 5 för 50 kronor.

Övrigt

Filmer

Är en workout till Dirty Dancing den enda träning du behöver? Räddar musikaler i technicolor din regniga söndag? Får du aldrig nog av Sylvie Guillem? Dansmuseets shop är något för dig! Mejla oss om du vill ha en lista på DVD-utbudet.

Handla i webbshopen

Vill du handla något i webbshopen? Gör din beställning genom att mejla oss. Skriv namn, adress och vilka varor du vill beställa. Vi mejlar en betallänk via iZettle, som är en säker betallösning. Betalning sker med kort eller Swish. Frakt tillkommer. Beställningar packas och skickas måndagar, leverans sker inom 3–7 dagar.

Det går även att hämta ut förbetalda varor i butiken på Drottninggatan 17 vardagar 13–17. Vi meddelar när beställningen finns redo för avhämtning. 

Välkommen att mejla din beställning till: maria.kihlstenius@dansmuseet.se.

15585

Du missar väl inget spännande?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top