Dansmuseet har stängt över jul och nyår. Från och med den 8 januari 2021 gäller endast förköp.


I Dansmuseets butik hittar du Stockholms största sortiment av dansböcker och dansfilmer. Här finns en mix av både populärt och teoretiskt, från rosa tyll till samtida dans. Oavsett om din passion är hiphop, balett eller nycirkus, finner du något för dig.

Museibutiken har ett uppskattat utbud av presentartiklar som heminredning och mycket annat. Och glöm inte att botanisera bland alla konstkort med exklusiva motiv. Det går bra att betala med kort eller Swish i museibutiken. Entrébiljetter köps på Billetto.

Webbshop

Titta in i museets webbshop.

Filmer

Är en workout till Dirty Dancing den enda träning du behöver? Räddar musikaler i technicolor din regniga söndag? Får du aldrig nog av Sylvie Guillem? Dansmuseets shop är något för dig! Mejla oss om du vill ha en lista på DVD-utbudet.

Böcker

Vill du göra din egen dansmask? Ta 100 lektioner i klassisk balett enligt Vaganova? Hitta till hip hopens heliga platser i Bronx? Eller undrar du vad det egentligen står i Nijinskys ocensurerade dagböcker? Du finner det du söker i Dansmuseets shop! Kontakta oss först för att vara säker på att det du önskar finns inne.

Profilvaror

Vi har även ett eget sortiment med anknytning till Rolf de Maré och Dansmuseets samlingar. 

15585

Du missar väl inget spännande?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top